Kluczowe miejsce w palecie naszych produktów odgrywają piwa z browarów regionalnych, do tej pory słabo znanych w Tarnowie i okolicach. Bliższe do tej pory jedynie pasjonatom chmielowego napoju, stają się za naszym udziałem dostępne dla każdego. W swojej stałej ofercie posiadamy ponad 100 różnych piw produkowanych tradycyjnymi metodami w tym ponad 20 niepasteryzowanych przez browary takie jak:

  • Ciechan - Ciechan jest legendą, pionierem i wzorem, który zawładnął sercami Klientów swoją naturalnością, świeżością i niezwykłymi doznaniami podczas spożywania. W osiągnięciu najwyższej jakości bardzo istotna jest stosowana w ciechanowskim browarze otwarta fermentacja, charakteryzująca naturalny proces powstawania piwa.

  • ciechan_logo

  • Kormoran - Nasze piwa są unikalne, inne, naturalne, tradycyjne, wyraźne... Są dla pasjonatów takich jak my: eksperymentujących, stale poszukujących nowych smaków, wymagających. Mamy nadzieję, że wśród naszych propozycji znajdą Państwo swoje ulubione, niepowtarzalne piwo.

  • kormoran_logo

  • Fortuna - W strategię browaru wpisane jest warzenie specjalności, odchodzenie od piw głównego nurtu na rzecz piw specjalnych. Nasze piwa są przygotowywane z wyjątkową dbałością o odwzorowanie najbardziej charakterystycznych cech stylu, z zastosowaniem wyjątkowych technologii i surowców, z poszanowaniem tradycji, są długo leżakowane.

  • fortuna_logo

  • Czarnków - Warzymy piwo nieprzerwanie od 1893 roku, w zgodzie z kanonami sztuki piwowarskiej. Kultywujemy najlepsze tradycje tego fachu, stosując otwartą fermentację i długie leżakowanie. Bazujemy wyłącznie na naturalnych
    surowcach. Ta unikalna kombinacja czynników oznacza jedno: w Czarnkowie każdego dnia powstaje prawdziwe piwo.

  • czarnkow_logo

  • Pilsweiser - Browar Grybów nieprzerwanie zajmuje się produkcją piwa.Mocnym atutem oferty handlowej Grybowa jest - oprócz ceny - wyjątkowy i niepowtarzalny smak piwa,dzięki stosowanej tradycyjnie technologii oraz specjalnie wyselekcjonowanych składników.Technologia produkcji piwa oparta jest na tradycyjnych rozwiązaniach i recepturach,przy wykorzystaniu wyłącznie naturalnych surowców takich jak:szyszki chmielowe,jęczmień oraz krystalicznie czysta górska woda z własnych źródeł głębinowych.

  • pilsweiser_logo

  • Sulimar - Wysoka jakość i tradycyjny smak produktów własnych każdego dnia zjednują firmie setki nowych klientów, a elastyczne warunki współpracy i rzetelność kupiecka stale poszerzają grono kontrahentów firmy.

  • sulimar_logo

  • Amber - Każdą naszą markę traktujemy indywidualnie i wyjątkowo. Dlatego każda promowana jest w inny sposób, mając na względzie zwyczaje związane z konsumpcją poszczególnych rodzajów piwa oraz odczucia konsumentów. W Browarze Amber korzystamy z tradycji browarnictwa na Pomorzu, własnych ujęć wody i najlepszych, starannie wyselekcjonowanych składników. Nasze piwa wprowadzają Cię w bogaty świat smaków i klasycznych stylów piwa obecnych w Polsce od wieków: lager, koźlak, piwo pszeniczne, porter bałtycki.

  • amber_logo

  • Browar na Jurze - Skupiliśmy się na rozwijaniu naturalnego browarnictwa i ciągłej nauce sztuki piwowarstwa. Zależy nam aby po nasze piwa chętnie sięgali wytrawni piwosze, jak i ci, dla których piwo jest napojem pitym okazjonalnie ze znajomymi. Liczymy, że nasza historia będzie tworzona razem z Wami, bo właśnie dla Was istniejemy i chcemy się dzielić naszymi pomysłami oraz produktami tworzonymi z pasją.

  • bnj_logo

  • Lwówek - Browar Lwówek produkuje jedno z najlepszych piw w Polsce. Piwo jest niepasteryzowane wytworzone tylko i wyłącznie z naturalnych składników. Dzięki temu piwo z Browaru Lwówek cechuje się wyśmienitym smakiem, do którego zawsze będziesz chciał powrócić.

  • lwowek_logo
  • Bojan - W plebiscycie ogłoszonym przez największy portal zrzeszający entuzjastów piwnych w Polsce, w kategorii Piwa jasne mocne dolnej fermentacji - pow. 13°BLG spośród 201 piw pierwsze miejsce zajął Bojan Toporek, piwo z Wielkopolskiego Browaru w Bojanowie.

  • bojan_logo